Week van gebed in Kanaalstreek

STADSKANAAL – Kerken in de Kanaalstreek zetten hun deuren open om samen te bidden en te zingen en naar elkaar te luisteren. Het thema van deze week is Dorst. Zoals elk jaar doen de kerken in de Kanaalstreek samen mee met de landelijke gebedsweek.
Deze week wordt gehouden 18 tot en met 25 januari.
De kerken in de regio nodigen belangstellenden uit om een van de avonden te bezoeken.
De avonden bestaan uit een korte dienst, samen zingen en samen bidden. Alle avonden beginnen om 19.30 uur, behalve die van zondag 18 januari. Deze diensten beginnen om 19.00 uur. In totaal doen er dit jaar weer meer dan 12 kerken mee. De kerken die meedoen zijn de Oosterkadekerk, de Christelijk Gereformeerde Kerk in Mussel, de Pinkstergemeente en de Baptistengemeente Noord in Stadskanaal, de PKN in Stadskanaal én Musselkanaal en de gezamenlijke dienst van de Baptistengemeente Zuid, Christelijke gemeente Rehoboth en Evangelische gemeente in Stadskanaal.
Ook dit jaar is er weer een Kindergebedsmiddag. Deze wordt op woensdagmiddag gehouden in het Sozo-gebouw achter de Evangelische Boekwinkel aan de Hoofdstraat in Stadskanaal.
Het belooft weer een geweldige middag te worden; echt een aanrader voor de kinderen.
Ook is er een jeugd-gebeds-dienst in de Chr. Gereformeerde Kerk te Mussel.
Meer informatie: Anne Greven 0599-653 610 of Hans van Hoegee: 0599-324 464 of 06-414 99 893.