Makelaardij Boekelo is veelzijdig in dienstverlening

STADSKANAAL - Boekelo STADSKANAAL – Huis kopen of verkopen? Dan is Makelaardij Boekelo in Stadskanaal het juiste adres voor de inwoners van Groningen en Drenthe. De makelaardij met een jonge en moderne geest heeft meer dan twintig jaar ervaring op verschillende gebieden in de vastgoedsector. Het is niet alleen de makelaardij, het kantoor is namelijk ook het juiste adres voor taxaties, hypotheken, assurantiën, administratie en belasting consulting. Boekelo herbergt deze facetten in één kantoor, waardoor er sprake is van kostenbesparing en er korte lijntjes zijn.
Door de aanwezigheid van uitgebreide kennis op bouwkundig- en technisch gebied, haar jarenlange ervaring in de makelaardij, gecombineerd met een commercieel inzicht, onderscheidt Makelaardij Boekelo zich van de vele concurrerende collega-makelaars. Zo zorgt Administratiekantoor Boekelo en belastingconsulenten ervoor dat er niet teveel belasting wordt betaald en dat ondernemers zich bezig kunnen houden met ondernemen!
De medewerkers van Makelaardij Boekelo hebben allen een achtergrond in de vastgoedsector en die ervaring wordt dan ook ten volle benut. Het team van de makelaardij gaat vol passie voor de klant aan de slag en heeft het enthousiasme en de motivatie om de klant zo goed mogelijk te bedienen. De doelstelling van Makelaardij Boekelo is groot te worden door klein te blijven. De makelaardij is gevestigd aan de Cereskade 25 in Stadskanaal en is telefonisch te bereiken op 0599 – 651 133.
Meer info: www.makelaardijboekelo.nl.