Eerste lustrum Buurtcentrum Maarsstee gevierd!

STADSKANAAL - Mens erger je niet

STADSKANAAL – Een haast Koninklijke intocht voor burgemeester BAukje Galama. Buurtcentrum Maarsstee in Stadskanaal vierde afgelopen zaterdag haar vijfjarig jubileum. Galama opende het buurtcentrum vijf jaar geleden en daarom was ze afgelopen zaterdag een soort van eregast die met een koets en paarden naar Maarsstee werd gebracht.

Daarna was het tijd voor de derde editie van het Open Knoalster Kampioenschap Mens Erger Je Niet. Niemand minder dan wethouder Roelof Plieger deed een gooi naar de winst, evenals Fred Bogers, de winnaar van vorig jaar. De finale werd wederom gespeeld op een reusachtig groot en verlicht speelbord. Mensen van allerlei pluimage deden mee, en het toernooi werd gewonnen door Sanne Rosing, een van de jongste deelnemers van het festijn!

STADSKANAAL - Mens erger je niet