Meteoor houdt Maidmer Tafeltenniskampioenschap

MEEDEN РTafeltennisvereniging Meteoor houdt zaterdag 14 februari, met Sportimpuls Meeden (onderdeel van Dorpscoöperatie Meeden), het Maidmer Tafeltenniskampioenschap in het dorpshuis van Meeden. Iedereen vanaf 7 jaar uit Meeden kan gratis meedoen. Meteoor houdt haar clubavonden sinds dit jaar in Meeden. Met dit toernooi wil de vereniging zich promoten onder de bevolking van Meeden.
Namens Meteoor, dat 14 leden telt, zegt speler Geert-Jan Strijker dat de deelnemers geen batje en bal(len) hoeven mee te nemen. "Daar zorgt de club voor. We hebben de beschikking over 8 tafels." Het aanvangstijdstip is afhankelijk van het aantal deelnemers. In principe wordt het Maidmer Tafeltenniskampioenschap ’s middags gehouden, maar bij een enorme belangstelling kan eerder worden begonnen. De organisatie mikt niet alleen op de jeugd van Meeden, ook senioren kunnen zich opgeven bij Geert-Jan Strijker. Dat kan telefonisch (0598-627895) of via de e-mail (g.j.strijker@ziggo.nl). Bij opgave naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres doorgeven, zodat Strijker c.s. de spelers en speelsters tijdig kunnen informeren over het aanvangstijdstip en het programma. Aanmelden moet voor dinsdag 10 februari.
In Meeden werden jaren achtereen tafeltenniskampioenschappen voor jongeren en senioren gehouden. Deze toernooien trokken dikwijls meer dan 100 deelnemers. Opvallend was het groot aantal 45+ers.