Run van Winschoten en Groot Groningen continueren samenwerking

WINSCHOTEN - Run van Winschoten

WINSCHOTEN - Run van Winschoten

WILDERVANK/WINSCHOTEN – Ook in 2015 werken de RUN van Winschoten en Groot Groningen nauw met elkaar samen. De afgelopen jaren droeg het huis-aan-huisblad van uitgeverij Media Totaal Noord al bij aan de uitgave en verspreiding van het RUN Journaal in de week voorafgaand aan het sportevenement. Dit tot ieders tevredenheid en in 2015 zal Groot Groningen in de weken voor de Run de regio wederom informeren over het programma en de activiteiten tijdens het hardloopevent. Op 12 september viert de RUN van Winschoten bovendien haar 40e verjaardag, wat gevierd wordt met de organisatie van het WK 100 kilometer Ultraloop in de Molenstad. Vorige week hebben media adviseur Arnold Sagel van Groot Groningen, voorzitter Liesbeth Jansen en bestuurslid sponsoring Ive Krikke van de Stichting Ultraloop Winschoten – de organisator van de RUN van Winschoten – het contract ondertekend.