Succesvolle netwerkbijeenkomst BN&M bij Wedeka Industrie

VEENDAM - Wedeka bedrijfsbezoek

VEENDAM - Wedeka bedrijfsbezoek

VEENDAM – Het was onlangs een drukte van belang bij WEDEKA Industrie in Veendam. Maar liefst 48 Business Network & Nore leden hadden zich aangemeld voor dit bedrijfsbezoek. BN&m voorzitter Eddy Woltjer heette de genodigden welkom en gaf de microfoon snel over aan Eerko Fissering, hoofd commercie en marketing  van WEDEKA. Na een kort welkomstwoord was het tijd voor de fantastische lunch. Vervolgens werd de groep in drieën gedeeld om alle bedrijfsonderdelen te bezichtigen.
De mogelijkheden, expertise en inzet van de medewerkers binnen WEDEKA waren voor de groep voldoende om meer informatie in te winnen en vervolgafspraken te maken voor een eventuele samenwerking. Vervolgens nam Jan Edzes adjunct directeur hetwoord voor een uiteenzetting over de nieuwe structuur van de participatiewet binnen het sociale werkvoorzieningsschap. Tevens was de heer Johan Mug directeur van WEDEKA aanwezig die met meerdere business leden en relaties sprak.  Kortom, een bijzonder constructieve bijeenkomst die werd afgesloten met de bekende netwerkborrel.