Hagenhofschool houdt inzamelingsactie voor Voedselbank

STADSKANAAL - Hagenhof inzameling voedselbank

STADSKANAAL – De leerlingen van de Hagenhofschool in Stadskanaal zijn de laatste paar weken bezig geweest met het inzamelen van voedsel en goederen voor de Voedselbank van Stadskanaal. Samen met hun ouders of verzorgers hebben de leerlingen van de openbare basisschool in een maand tijd heel veel spullen weten in te zamelen.

STADSKANAAL - Hagenhof inzameling voedselbank

De Hagenhofschool organiseert jaarlijks een actie voor een goed doel. De laatste jaren werd er onder andere meegedaan aan de schoenendoosactie van Edukans. Dit jaar is gezocht naar een goed doel uit de buurt. Daarbij is de keuze gevallen op de Voedselbank van Stadskanaal.

Dinsdagmorgen om negen uur kwam een medewerker van de Voedselbank met een busje naar de Hagenhofschool om de boodschappen op te halen. Samen met enkele leerlingen van groep acht werd de grote hoeveelheid spullen in het busje geladen en naar de Voedselbank gebracht. Directeur Tiny Boerma is erg tevreden over het succes van de inzamelingsactie: "Het was echt fantastisch om te zien hoeveel boodschappen er zijn ingebracht. Ik ben heel erg trots op de inzet van de kinderen, ouders en verzorgers. Ze hebben allemaal geweldig werk verricht."