Terechte bekroning voor supervrijwilliger Ina Wei

Ina Wei is Veendammer van het Jaar 2014

VEENDAM – Wie volgt Bé Wever op? Dat vroegen veel inwoners van de gemeente Veendam zich af richting de bekendmaking van de verkiezing Veendammer van het Jaar. Werd deze prijs de voorgaande jaren nog bij de Nieuwjaarsreceptie uitgereikt, dit jaar mocht de winnaar zich in de raadszaal van het gemeentehuis laten huldigen.

De prijs viel na beraad van de jury, onder voorzitterschap van Ankie Beenen, Veendamse Ina Wei ten deel. Ina Wei is al tientallen jaren zeer actief is als vrijwilliger. Of het nu gaat om leesouder, grote hulp van Sinterklaas of jurylid van de atletiekvereniging. Het is maar een kleine greep uit de vele verschillende activiteiten. Ina Wei staat altijd klaar, werkt hard, doet veel maar eist geen plaats in de schijnwerpers. Ina Wei was actief bestuurslid bij Stichting “De Brug” in Veendam. De laatste jaren is ze vooral bekend vanwege haar grote inzet voor Humanitas. Ina Wei staat symbool voor de vele, vele vrijwilligers in onze Veendammer Samenleving. De jury was onder de indruk en heeft daarom de eretitel Veendammer van het Jaar uitgereikt aan Ina Wei.

Ina Wei is Veendammer van het Jaar 2014