Koning en Koningin warm onthaald bij Wedeka

Stadskanaal koningsbezoek Stadskanaal koningsbezoek-2 Stadskanaal koningsbezoek-3 Stadskanaal koningsbezoek-4 Stadskanaal koningsbezoek-5 Stadskanaal koningsbezoek-6 Stadskanaal koningsbezoek-7 Stadskanaal koningsbezoek-8 Stadskanaal koningsbezoek-9 Stadskanaal koningsbezoek-10 Stadskanaal koningsbezoek-11 Stadskanaal koningsbezoek-12 Stadskanaal koningsbezoek-13 Stadskanaal koningsbezoek-14 Stadskanaal koningsbezoek-15 STADSKANAAL – Louter tevreden gezichten na het bezoek van Koning Willem en Koningin Maxima aan SW-bedrijf Wedeka in Stadskanaal. De Vorst en de Vorstin werden warm onthaald door tientallen toeschouwers, die speciaal naar de Oosterkade waren gekomen om een glimp op te vangen van het Koninklijk paar. Directeur Johan Mug van Wedeka leidde de Koning en Koningin rond op de werkplaats, waar medewerkers van de inpakafdeling met plezier uitlegden wat ze aan het doen waren. Willem-Alexander en Maxima toonden zich erg geïnteresseerd en het bleek dat ze zich erg goed hadden voorbereid op het bezoek.