Buitenwoel krijgt twaalf nieuwe woningen

Start bouw woningen Albert Cuyplaan Veendam

VEENDAM – De Albert Cuyplaan in Veendam is over een tijdje twaalf woningen rijker. Wethouder Henk Jan Schmaal verrichte afgelopen vrijdag de officiële starthandeling in de wijk Buitenwoel van de Parkstad. Aan belangstelling voor deze woningen geen gebrek, want er zijn sinds juni 2014 al acht woningen verkocht en vier kopers hebben een optie genomen op de overige vier woningen. Een resultaat van formaat, wat mede tot stand is gekomen door de goede samenwerking tussen de gemeente Veendam, Plegt-Vos en Nieboer Makelaars in Veendam.

De voorbereidende werkzaamheden voor de eerste vier woningen is dus gestart. De verwachting is dat deze woningen begin juni van dit jaar worden opgeleverd. De bouwtijd van de woningen is in totaal veertien weken. De laatste vier woningen worden in het laatste kwartaal van dit jaar gebouwd. De aannemer kan dus nog even aan de slag!

Start bouw woningen Albert Cuyplaan Veendam