Daniek Vegter en Puck Dost naar halve finale Provinciale Voorleeswedstrijd

WINSCHOTEN - Voorleeswedstrijd

WINSCHOTEN – Daniek Vegter van OBS de Vlonder in Wedde en Puck Dost van CBS de Vossenburcht in Winschoten hebben vorige week de Regionale Voorleeswedstrijden van Bellingwedde en Oldambt in Bibliotheek Winschoten gewonnen. Ze lazen inlevend en helder articulerend voor.WINSCHOTEN - Voorleeswedstrijd

De winnaars van de regionale voorrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd in de provincie Groningen strijden tijdens twee halve finales om de acht plekken in de provinciale finale. Daniek en Puck gaan naar de wedstrijd op 11 maart in vanBeresteyn Veendam. De provinciale finale is op 15 april in eveneens in Cultuurcentrum vanBeresteyn.

Mochten een van onverhoopt ziek zijn, dan zullen de tweede prijswinnaars Jolien van der Krogt van CBS De Lichtboei en Laura Huls van OBS de Wiekslag hen met plezier vervangen!