Schrijfcafé in Brasserie Lijn3 van de Tramwerkplaats

WINSCHOTEN – Er zijn veel mensen die van schrijven houden. De meeste schrijvers schrijven alleen. Maar Winschoten is vanaf 5 maart een schrijftafel aan de haven rijker. Elke eerste donderdag van de maand kunnen schrijfliefhebbers komen schrijven. Schrijfgek Ingrid Vermeulen is de drijvende kracht achter dit initiatief: "Het schrijfcafé is laagdrempelig en vrijblijvend, je hoeft je niet aan of af te melden, je komt gewoon. Er zijn iedere maand nieuwe opdrachten, thema’s en inspiratie. Neem je favoriete vulpen, schrijft, laptop of tabelt mee! Donderdag 5 maart vanaf 10.00 uur is de Brasserie open, we schrijven van 10.30 tot 12.30 uur. De kosten bedragen 10 euro en dat is inclusief 2 consumpties."

Ingrid Vermeulen is jarenlang verslingerd aan schrijven. Ze is een regelmatige bezoeker van andere schrijfcafé’s, heeft schrijfervaring opgedaan door heel veel te schrijven en boeken over de schrijfkunst te bestuderen.