Bestuurders aan het werk gezet door Pekela Schoon!

Zwerfvuilactie bij het Pekelderdiep tussen Oude Pekela en Winschoten OUDE PEKELA – De vrijwilligers van Pekela Schoon hebben in samenwerking met drie politieke partijen liefst 45 zakken vuilnis uit het Pekel Aa gevist. Pekela Schoon had alle partijen die meedoen aan de waterschapsverkiezing voor Waterschap Hunze en Aa’s hiervoor uitgenodigd en de VVD, Water Natuurlijk en de Partij voor de Dieren gaven gehoor aan deze oproep. De aanwezige partijen konden nu met eigen ogen zien hoezeer de Pekel Aa vervuild is. Dat was ook de doelstelling van Pekela Schoon, zo gaf voorvrouw Ankie Voerman te kennen. De volgende actie van Pekela Schoon wordt gehouden op zaterdag 28 maart. Vanaf elf uur ’s ochtends zal de actiegroep aan de slag gaan achter het parkje aan de Doorsneeweg in Nieuwe Pekela.