Tuin&Zo in Sorghvliethal Veendam

Tuinbeurs foto 2 VEENDAM – Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart doet het voorjaar weer haar intrede in de Sorghvliethal te Veendam. Na het succes van voorgaande edities is het geen verrassing dat Tuin&Zo wederom wordt georganiseerd in Veendam.
De naam Tuin&Zo maakt in een oogopslag duidelijk dat het een beurs betreft waar men van alles op gebied van tuin en huis kan tegenkomen. Stands met prachtige modeltuinen, tuinmeubelen, hekwerken, houtbouw, hoveniers, tuinartikelen, bloemen en planten wisselen elkaar af met stands met lifestyle producten, bestratingsmateriaal, woonwinkels, installateurs, vloeren, decoratie, huis- & tuininrichting en dergelijke. Met de winter bijna achter de rug is het een prima periode om zich weer te oriënteren voor het aankomend seizoen.  Bezoekers die op vrijdag 6 maart met twee personen de beurs bezoeken hoeven maar voor één persoon entree te betalen. De openingstijden zijn op vrijdag 6 maart tussen 11.00 en 18.00 uur, op zaterdag 7 maart tussen 10.00 en 17.00 uur en op zondag 8 maart tussen 10.00 en 17.00 uur. De entree bedraagt vijf euro per persoon en kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. De Sorghvliethal is gevestigd aan het Jan Salwaplein 1 in Veendam. Bezoekers kunnen gratis parkeren.