Leden Karateschool Sandokai in de prijzen

Sandokai_ONK_Ureterp_2015 MUNTENDAM Zaterdag 7 maart hebben vijf leden van Karateschool Sandokai uit Muntendam meegedaan aan het Open Nederlands Kampioenschap (Shin)Kyokushin in Ureterp. Op het ONK werd er gestreden in de categorieën kumite (sparren/vrij vechten) en kata (individuele stijloefening/schijngevecht). Er werd gevochten op basis van het full-contact Kyokushin karate waar de jeugd t/m 18 jaar vochten met hoofdbeschermer, handschoentjes, scheenbeschermers en voor de heren een toque. De vechters werden ingedeeld op basis van leeftijd en gewicht.

In de categorie kumite heeft Amy Suurland de derde plaats behaald, Sven Lubbers de tweede plaats behaald en Manuel Ridder de eerste plaats behaald. Manuel Ridder mag zich tevens Nederlands kampioen noemen. De twee deelnemers Mark Tillema (kumite) en Angel Suurland (kata) zijn helaas niet in de prijzen gevallen.

Op de foto voor v.l.n.r.: Sven Lubbers (2de plaats), Manuel Ridder (1ste plaats), Angel Suurland (deelneemster kata), Mark Tillema (deelnemer kumite), Amy Suurland (3de plaats). Achter v.l.n.r.: Martijn Farenhorst (coach), Jan Ridder (coach), Senpai Melissa Geukens (coach/trainer) en Sensei Mark Dol (trainer).