Pagecentrum Stadskanaal standplaats voor IWAS Junior World Games

STADSKANAAL - Disability en Pagedal

STADSKANAAL – De kogel is door de kerk, Pagecentrum Stadskanaal is de standplaats voor de IWAS Junior World Games. Afgelopen woensdag hebben Rolf Huizinga, voorzitter Disability Games Foundation (DGF) en tevens Event Director IWAS Junior World Games, en Edwin Postma, directeur van het Pagecentrum te Stadskanaal, aldaar een overeenkomst getekend.

Hiermee is het verblijf en vervoer voor de atleten en hun begeleiders tijdens het evenement van 2 t/m 8 juli gegarandeerd. Het Pagecentrum is hierdoor een belangrijke partner voor het bijzondere evenement van de DGF, dat de IWAS World Junior Games met verschillende sporten organiseert. In dezelfde periode zijn ook de welbekende Nelli Cooman Games gepland. De doelgroep is de fysiek beperkten. Dat betekent atleten met motorische problemen, atleten met missende ledematen en de rolstoelgebruikers. Vermoedelijk ook weer kleine mensen. Naar ieders tevredenheid zijn de handtekeningen geplaatst en is de overeenkomst beklonken.