Reinder Blaauw

PEKELA - Reinder Blaauw

De regio Oost Groningen herbergt een jongeling die politiek bewust zijn keuzes maakt. De 21-jarige Reinder Blaauw is geboren in Scheemda en opgegroeid in Oude Pekela. Hij is de jongste kandidaat op de kieslijst van de Partij voor de Vrijheid (PVV) bij de Provinciale Statenverkiezingen van Groningen. Blaauw voelt zich betrokken en kan zich volledig vinden in de standpunten van de partij. “ In de provinciale politiek wil ik mij graag inzetten voor de belangen van de Groningers”, legt hij uit. “Door mij te verdiepen in standpunten van de PVV en na het lezen van het boek “De schijnelite van de valsemunters” van PVV Tweede Kamerlid Martin Bosma kwam ik erachter dat er iets goed mis is met het huidige politieke klimaat in Nederland. In mijn eigen woonplaats zag ik de protesten van de Pekelders tegen de komst van het Asielzoekerscentrum (AZC) naar Oude Pekela en de reactie van de Pekelder politiek. Ooit stemde Pekela massaal rood, maar sinds de komst van het AZC is dat verleden tijd en kiest een aanzienlijk deel van de Pekelders voor de PVV.” Blaauw wil voor de Pekelders aan de slag. “Ik ben er bijzonder trots op om namens een grote PVV achterban uit Pekela, één van de mooiste plaatsen in de provincie Groningen, op de PVV kieslijst te staan voor de Provinciale Statenverkiezingen”, sluit hij af.

PEKELA - Reinder Blaauw