Mooie resultaten voor TSV Hoogezand

HOOGEZAND - TSV HOOGEZAND – De tweede plaatsingswedstrijd voor trampolinespringen CDE werd afgelopen zaterdag in sporthal Marsdijk te Assen gehouden. Er werd weer gestreden om een plekje voor het NK trampolinespringen in Ahoy in juni 2015. Sommigen slaagden er al in om een plekje te veroveren anderen moeten bij de volgende en tevens laatste plaatsingswedstrijd alle zeilen bijzetten om zo nog een plekje te verdienen. In de ochtend werd gestreden om individueel Eremetaal.

Bij de junior C meisjes werd Ilse Donkerbroek 1e en Isabel van Meurs 2e.Bij de C Senior dames pakte Marcella van der Meij zilver. Bij de D pupil meisjes werd Sandra Hartman knap 3e.Ook bij de D jeugd meisjes werden medailles behaald door Jet Hindriks 2e plaats en Melissa Werkman 3e plaats. Bij de D junior gemengd werden respectievelijk Anna Jager en Marijke Hessbusselaar 2e en 3e , goud was er bij de D senior gemengd voor Evelien Leegstra. Diede Halsema en Eva van der Velde werden 2e en 3e bij de pupil 1 gemengd. De zusjes Daphne en Melissa Reinders werden op slechts 0.050 verschil van elkaar 2e en 3e bij E jeugd gemengd. Wederom wist Roby Drent goud te pakken bij de E pupil 2 gemengd. Daarmee is ze verzekerd van een plekje op het NK. Nadien Gremmer werd hier 3e.

In de middag was het synchroon springen weer aan de beurt. Iedereen probeerde weer boven zichzelf uit te stijgen en dat lukte sommigen prima.

Er werden weer vele medailles uitgereikt aan TSV Hoogezand. De eerste gouden medaille was voor Jennifer Kuipers en Manon Vonk bij de C pupil/jeugd meisjes. Anouk Dreijer en Charlotte Middendorp (Omnigym Assen) werden hier 3e. Voor de 2e keer achtereen werden Ilse Donkerbroek en Isabel van Meurs weer 1e bij de C Junior meisjes. Ze zijn ook verzekerd van een plekje in Ahoy. Dit geldt ook voor Marcella van der Meij en haar partner Marloes Graig (Vako Vries), zij werden 1e bij de C senior dames. Bij de D jeugd meisjes waren wederom Jet Hindriks en Silke Groendijk goed voor een gouden plak. Ook voor deze dames dus een plekje in Rotterdam Ahoy.

Bij de D junior gemengd werden Anna Jager en Marijke Hessbusselaar 1e en Melissa Edens en Mellissa Werkman 2e. Goud was er ook voor het paar Lisa van der Werf en Evelien Leegstra bij de D senior gemengd. Diede Halsema en Nadien Gremmer werden knap 2e bij de E pupil gemengd. Op 28 maart zal de 3e en tevens laatste plaatsingswedstrijd plaatsvinden. Er kan dan nog een laatste poging gedaan worden om een plekje te bemachtigen voor het NK trampoline springen op 20 juni in Ahoy Rotterdam. Deze wedstrijd wordt in de Kalkwijckhal in Hoogezand gehouden.