Toneelgroep Internos speelt voor uitverkocht huis

VEENDAM - Internos1 VEENDAM – De eigen toneelavond van de christelijke toneelgroep Internos afgelopen zaterdag in Dukdalf Veendam was een groot succes. De kaarten waren van binnen één  week uitverkocht. Voor 180 man werd het blijspel “Familie is ook niet alles” opgevoerd. Toneelgroep Internos die in het Nederlands speelt heeft van de avond een groot succes gemaakt. Het stuk speelde zich af in het huis van de gemeentesecretaris.  Door tal van gewilde en ongewilde relaties, verwikkelingen en verwarringen werd het een zeer geslaagde avond. Volgend jaar is er een jubileum te vieren bij Internos. Dan bestaat de toneelvereniging 60 jaar. Wegens de grote belangstelling zullen er dan twee eigen toneelavonden zijn. De vereniging is overigens altijd op zoek naar nieuwe aanwas. Iedere woensdag wordt er gerepeteerd in Dukdalf Veendam. Contact opnemen kan via internosveendam@live.nl.

VEENDAM - Internos2