Bert Stuut beste supermarkt- ondernemer van de provincie!

BAD NIEUWESCHANS - Bert Stuut beste supermarktondernemer BAD NIEUWESCHANS – Bert Stuut van de gelijknamige Coop in Bad Nieuweschans is de beste supermarktondernemer van de provincie Groningen. Samen met de winnaars uit de andere provincies zal Stuut nu gaan strijden om de ZO2Z Award voor de beste supermarktondernemer van Nederland.
De competitie om de ZO2Z Award is een initiatief van brancheorganisatie Het Vakcentrum. In deze tweejaarlijkse wedstrijd maken zelfstandige ondernemers onderling uit wie de beste supermarktondernemer van Nederland is. Stuut is als provinciale winnaar een van de kanshebbers voor die eretitel. De Oost-Groninger ondernemer is verguld met de prijs en hoopt op landelijke erkenning voor zijn werk. “Ik ben echt trots op deze prijs”, laat Stuut weten. “Het is een erkenning voor de zaken waarmee we voor de klanten het verschil maken.”