Meijer de Fietsspecialist is in Veendam én Winschoten gewoon open!

WINSCHOTEN - Meijer Fietsspecialist WINSCHOTEN – Meijer De Fietsspecialist is in Winschoten en Veendam een bekende naam. Vorige week gaf de advertentie in Groot Groningen een fout aan waarbij de suggestie zou kunnen worden gewekt dat Meijer Winschoten gesloten zou zijn. Dat is absoluut niet het geval. Sterker nog, Meijer Fietsen is gewoon springlevend!
Meijer Fietsen is al jarenlang in Winschoten gevestigd en sinds vijf jaar ook in Veendam. Met succes, want klanten weten de Fietsspecialist goed te vinden. Als het aan eigenaar Martin Meijer ligt blijft dat ook gewoon zo. “In 2020 bestaan we honderd jaar en dat speciale jubileum gaan we gewoon halen!”, benadrukt hij. “We zijn en blijven open, klanten kunnen gewoon bij ons terecht.”
Meijer de Fietsspecialist is een bedrijf met een rijke historie. Het bedrijf is opgericht in 1920. Momenteel staat de vierde generatie aan het roer. In Winschoten is Meijer de Fietsspecialist sinds 1920 inmiddels een begrip en de vestiging in Veendam heeft in 2010 zijn deuren geopend. “U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies voor een fiets die bij u past. Daarnaast verrichten wij het onderhoud aan uw fiets op een deskundige manier. Wij leveren daarom ook alleen producten en diensten waar wij volledig achter staan”, vervolgt Meijer. “Wij hebben een breed assortiment in fietsen en de daarbij behorende onderdelen en accessoires. Bij ons kunt u Batavus, Cortina, Gazelle, Multicycle, Trek, Flyer, Canondale en Sparta fietsen vinden. Voor de kinderen hebben we de merken Loeki, Cortina, Batavus, Sparta Young en Puky.”
Meijer de Fietsspecialist is in Winschoten gevestigd aan de Langestraat 117 en in Veendam aan de Van Stolbergweg 2. De winkels zijn respectievelijk te bereiken via 0597 – 413 281 (Winschoten) en 0598 – 619075 (Veendam). Meer info: www.meijer-fietsen.nl.