Stichting Hospice Stadskanaal vraagt spullen voor rommelmarkt

STADSKANAAL – Het bestuur van de Stichting Hospice Stadskanaal en omstreken is al geruime tijd bezig om een Hospice te vestigen in Stadskanaal. Een hospice is een bijna-thuis huis. Hier kunnen mensen verblijven, die heel ernstig ziek zijn en die niet thuis kunnen of willen sterven.
Om een dergelijk hospice van de grond te krijgen is heel veel geld nodig. De Stichting doet alle moeite om het benodigde startkapitaal bijeen te krijgen. In dat kader wordt er op 18 april 2015 een rommelmarkt gehouden op het plein aan de Brummelkant 2 Parkeerplaats voormalig kantoor Welstad.
De stichting zoekt spullen voor de rommelmarkt. Te denken valt aan boeken, strips, cd’s, dvd’s antiek, curiosa, klein huishoudelijke apparatuur, serviesgoed, glaswerk, speelgoed en kleine meubelen. Liever geen kleding, groot meubilair, matrassen of witgoed. De spullen kunnen iedere zaterdag vanaf 7 maart tussen 11.00 en 12.00 uur afgeleverd worden bij de familie Adams, Kromme Wijk 17 in Stadskanaal. Een bestuurslid is dan aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.  Wanneer belangstellenden niet in de gelegenheid zijn de spullen zelf te brengen is het mogelijk contact op te nemen met: Tineke Breider, tel: 06-52353774.  Bij geen gehoor 0599-615461.