Stormvogels presenteert selectie voor 2015

VEENDAM - Ploegpresentatie Stormvogels VEENDAM – Onder ruime belangstelling vond de teampresentatie van w.v. Stormvogels plaats in Hotel Parkzicht te Veendam. Na het openingswoord door voorzitter Sievert Uneken mocht Jantje Karsijns de jeugdrenners voorstellen. Aansluitend was er aandacht voor de ATB-groep van trainers Harry, Marcel en Paul. Ondanks dat deze afdeling nog maar relatief kort actief is,  is deze groep renners inmiddels al wel uitgegroeid tot 40 rijders. Een grote groep van deze renners was dan ook aanwezig in de grote zaal van Hotel Parkzicht. De stemming zat er goed in en de trainers mogen dan ook terecht trots zijn op de verrichtingen van hun rijders. Nieuwbakken trainer Edwin Veen stelde zijn groep nieuwelingen aan het publiek voor en vertelde over de plannen voor 2015. Als afsluiter presenteerde Ebel Keizer zijn grote groep van belofte en elite rijders. Helaas is er ook nog wat blessure-leed in de groep, hier wordt hard aangewerkt en het belooft een succesvol jaar te worden in 2015. Met de ervaringen van Jacob-Jan Ekema en de doorgewinterde Paul de Haan hoopt de vereniging iets moois te verwachten van de Grote Omloop van de Veenkolonien op 29 maart.