Wethouder Plieger voorziet Plusteam Parkwijk van doorwerkjassen

STADSKANAAL - Roelof Plieger met jassen STADSKANAAL – Wethouder Roelof Plieger heeft leden van het Plusteam Parkwijk voorzien van fraaie doorwerkjassen. Het Plusteam is hierbij opnieuw in het zonnetje gezet, in de patio van het gemeentehuis. In het najaar van 2014 heeft het team al hesjes gekregen, ter bevordering van de veiligheid.
In het voorjaar van 2014 zijn Novo en gemeente, bij wijze van proef, aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een plusteam dat zich richt op het groen- en grijsonderhoud van de openbare ruimte. Dit plusteam is een vorm van dagbesteding voor  mensen met een verstandelijke beperking. Het plusteam ruimt zwerfafval op, leegt prullenbakken, maakt straatmeubilair schoon en helpt bij de verzorging van de dieren in de dierenweide. Het project is voortgekomen uit de pilot werkbedrijf groen-grijs, die in 2014 is gestart met verschillende partijen uit Parkwijk.