Grandioos 90’s in Eextahal

GRANDIOOS 90s_GrootGroningen

SCHEEMDA – Na het overweldigend succes van editie 1 & 2 vindt zaterdag 4 april (dag voor Pasen) aanvang 20.30 uur de derde editie van GRANDIOOS 90’s plaats in de Eextahal te Scheemda. Tijdens deze fantastische meer dan avondvullende happening ga je in een geweldige en sfeervolle entourage terug in de tijd van de Euro-Dance, Hip Hop, Gabber, Australian trainingspakken en de tijd van de housefeesten. Met op de bühne DJ Paul Elstak en Nakatomi. Deze top artiesten stonden in jaren 90 garant voor de verkoop van miljoenen platen. Wie kent niet de nummers “Rainbow in the Sky” en “Childeren of the Night”. Maar er is meer, DJ Silverius, bekend van MTV, GRANDIOOS 90s_GrootGroningen Radio Veronica en de 90’s Party DJ van de grotere 90’s feesten komt naar GRANDIOOS 90’s. Kaarten à 17,50 euro zijn te koop bij Primera Winschoten, Scheemda en Oude Pekela. Meer info: www.Grandioos90.nl.