Stadscamping La Tourbe Barrage volgeboekt

VEENDAM – De Stadscamping La Tourbe Barrage in hartje centrum Veendam is volgeboekt met prachtige Oldtimer caravans. Zaterdagochtend is het dan eindelijk zover. De campinggasten komen om 10.00 uur aan in het centrum van Veendam. Voordat ze binnenkomen nemen de campingbeheerders samen met de gasten een toeristische route, om ze alvast een voorproefje te geven van wat Veendam te bieden heeft. Daarna gaat de caravanstoet richting het centrum waar na aankomst de Stadscamping officieel geopend zal worden. De route in het centrum gaat via het Kerkplein-Kerkstraat naar het Raadhuisplein.

De organisatie is erg blij dat de gasten graag naar Veendam komen. Ook voor de campinggasten is het natuurlijk een ongebruikelijke plek om te kamperen. Midden in het centrum voor het karakteristieke raadhuis van Veendam wakker worden, dat maakt het juist zo bijzonder. Zaterdagavond gaan de campinggasten barbecuen. Tijdens het barbecuen krijgen de campinggasten een vooruitblik op de Grote Omloop van de Veenkoloniën die zondag tijdens de koopzondag plaatsvindt.

Zondagochtend om 10.30 uur gaan de campinggasten uitgebreid brunchen op de camping.

Naast de échte Lamain camping show die zaterdag- en zondagmiddag gepresenteerd wordt door DJ Peter Prummel, zullen bezoekers en de campinggasten getrakteerd worden op zomerse klanken die de winter snel doen vergeten.

Zondag om 17.00 uur zullen de oldtimer caravans weer huiswaarts keren als ambassadeurs van hartje Veenkoloniën. Dat dit mogelijk is in Veendam is te danken aan de volledige medewerking van de gemeente Veendam, ondernemers van Veendam en vrijwilligers.