CBS De Höchte winnaar Sportiefste School Klap tot Klap

ALTEVEER - OBS De Höchte ALTEVEER – De Stichting Klap tot Klap stelt elk jaar een bokaal voor de meest sportieve school beschikbaar. Om met name de jongeren te stimuleren om aan het hardloopevenement mee te doen, heeft de stichting alle scholen in de gemeente Stadskanaal en alle basisscholen in Nieuw Buinen indoor loopclinics aangeboden en vervolgtrainingen op de atletiekbaan. Om zoveel mogelijk scholieren aan de start te krijgen is ook de bokaal Sportieve School beschikbaar gesteld. De school die via de voorinschrijving met relatief de meeste deelnemers aan de start komt is winnaar. Vorig jaar namen  575 jongeren uit het basis- en voortgezet onderwijs deel aan de verschillende loopnummers. De bokaal zal op Tweede Paasdag na afloop van de jeugdlopen omstreeks 12.45 uur in Musselkanaal door wethouder Peter Gelling uitgereikt worden aan de basisschool De Höchte uit Alteveer.