POSO zorgt al voor paassfeer

HOOGEZAND- POSO Paasstuk HOOGEZAND – Ruim 24 dames namen vorige week deel aan een door POSO georganiseerde workshop bloemschikken.  De volledig volgeboekte workshop werd gegeven op de afdeling praktijkonderwijs van het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand.
Twee keer per jaar – met kerst en met Pasen – wordt een dergelijke workshop onder leiding van docente Marleen Wilbrink van het Aletta gegeven. De groep dames had er lol in afgelopen donderdag en ging aan het eind van de middag tevreden met een mooi paasstuk naar huis (zie foto). Terwijl zij gezellig bezig waren met hun werkstuk werden ze van koffie/thee en zelfgemaakte lekkernijen voorzien door leerlingen van het praktijkonderwijs. Die deze donderdag door hun docent Tolman niet alleen beoordeeld werden op hun bakkunsten, maar ook op hun presentatie. Hiervoor kregen ze overigens een dikke voldoende.