Prima prestaties TSV Hoogezand

HOOGEZAND – Afgelopen zaterdag werd de derde en tevens laatste plaatsingswedstrijd trampolinespringen gehouden in de Kalckwijkhal te Hoogezand.
Een aantal springers had zich na de eerste 2 plaatsingswedstrijden al geplaatst voor het NK, maar voor sommige springers was deze 3e wedstrijd extra spannend, omdat het juist van deze wedstrijd kon afhangen of zij ook een plaats konden veroveren om mee te mogen naar de felbegeerde Nederlandse Kampioenschappen op 20 of 21 juni in Ahoy te Rotterdam.
’s Morgens vonden de individuele wedstrijden plaats.  In de klasse C junior meisjes zijn Ilse Donkerbroek en Isabel Sofia van Meurs door naar het NK.  Bij de C senior dames is Marcella van der Meij de gelukkige die mee mag strijden op het NK.  Bij de D senior gemengd is Evelien Leegstra de gelukkige. Bij de E pupil I gemengd zijn er 4 springers door en wel: Diede Halsema, Eva van der Velde, Myrialie Landkroon en Sophie Heiijes. Bij de E jeugd gemengd is Daphne Reinders door en bij de E pupil II gemengd mogen Roby Drent en Nadien Gremmer hun kunnen laten zien. ’s Middags mochten de springers strijden om een zo hoog mogelijke score te behalen in het synchroonspringen. Bij de C pupil/jeugd meisjes mogen de paren Jennifer Kuipers/Manon Vonk en Anouk Dreijer/Charlotte Middendorp (GV Omnigym Assen) mee naar Rotterdam.
Bij de C junior meisjes is het paar Ilse Donkerbroek/Isabel Sofia van Meurs door en bij de C senior dames het paar Marcella van der Meij/Marloes Craig(GV Vako Vries). Bij de D jeugd meisjes zijn door paar Jet Hindriks/Silke Groendijk en Lois van Beek/Nieke de Haan (GV Omnigym Assen). Bij de D junior gemengd hebben de paren Anna Jager/Marijke Hessbusselaar en Melissa Edens/Melissa Werkman zich geplaatst en bij de D senior gemengd het paar Evelien Leegstra/Lisa van der Werff.  In de klasse E pupil gemengd waren de paren Roby Drent/Alisa Philips (GV Omnigym Assen), Eva van der Velde/Romee Vonk en Diede Halsema/Nadien Gremmer goed genoeg voor een plaats naar het NK. In totaal gaan er dus 27 springers van de C, D, E klasses van TSV Hoogezand door naar de Nederlandse Kampioenschappen, een score om trots op te zijn!