Wethouder Schmaal neemt eerste shopping- en uitkaart in ontvangst

VEENDAM - Shoppingkaart VVV Henk Jan Schmaal VEENDAM – Wethouder Henk-Jan Schmaal van de gemeente Veendam heeft afgelopen zaterdag tijdens ‘de Stadscamping’ het eerste exemplaar van de shopping- en uitkaart en de evenementenkalender Veendam ontvangen.  Daarmee is ook het nieuwe winkelseizoen in Veendam officieel geopend.
De gratis verkrijgbare kaart wordt voor het eerst door het VVV agentschap uitgebracht in de gemeente Veendam en het geeft inwoners en bezoekers van Veendam een overzicht van diverse leuke winkels, eet- en uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden.  De ingeklapte kaart heeft een handzaam A6-formaat en de oplage is 25.000 stuks. De shopping- en uitkaart is in een oplage van 11.000 vervaardigd.  De kaart en de evenementenkalender zullen vanaf 2 april bij toeristische punten in de provincie Groningen en Drenthe liggen. De kaart en de kalender zijn al verkrijgbaar bij de VVV aan het Museumplein in Veendam en bij de deelnemende VVV leden.