Robinia Oldambt ontvangt cheque van Monuta Charity Fund

WINSCHOTEN - Robinia - uitreiking Monuta WINSCHOTEN – Stichting Ontmoetingscentrum Robinia Oldambt ontving onlangs een sponsorbedrag van € 2.550,- van het Monuta Charity Fund. De cheque, bestemd voor aanschaf van dakgoten rondom het gebouw, werd aangeboden door de heer Heiko Leugs, Manager Uitvaartzorg van Monuta Groningen.

Sinds de opening in 2012 hebben ruim 1.800 mensen het ontmoetingscentrum (in de volksmond “theehuis” genoemd) op de begraafplaats aan de Acacialaan in Winschoten bezocht.

Iedereen die te maken heeft met verlies en rouw is hier van harte welkom. Ook wanneer een dierbare niet op deze begraafplaats is begraven. Het ontmoetingscentrum is geopend op woensdagmiddag, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur. Het bestuur is naarstig op zoek naar nieuwe (vrijwillige) gastheren en/of gastdames., die bereid is minimaal één middag in de maand aanwezig te zijn. Interesse? Kijk voor meer informatie op www.robinia-oldambt.nl of bel met de coördinator Joke Leugs (06 – 55 838 868).