Actie Droomtattoo Omroep Menterwolde groot succes

MUNTENDAM - Droomtattoo Menterwolde MUNTENDAM – Het idee is afkomstig van presentator Peter Pijper van Omroep Menterwolde. Mensen die altijd hun eigen Droomtatoeage wilden maar het niet konden betalen of waarbij een tattoo was mislukt, die mensen zouden nog één keer de kans moeten krijgen.

Het laten zetten van een gratis tatoeage door Tattoostudio JS Bodyart uit Winschoten werd dan ook door de omroep weggegeven. “Dat hebben we geweten”, aldus programmamaker Peter Pijper. De afgelopen weken vonden maar liefst 296 brieven de weg naar de mailbox van de radiomaker. “Er waren een hoop eenvoudige mails als ik wil wel graag een tatoo maar heb het geld niet, maar ook veel brieven om een overleden dierbare in de huid te zetten. Daarnaast waren er ook veel verhalen omtrent mislukte tatoeage en onafgemaakte zaken.”

Tien inzendingen maakten kans op de droomtatoeage en uiteinlijk werd in het programma Puur Peter de winnares gekozen. Astrid Haan-Wever was de gelukkige, ze werd live tijdens de uitzending onder handen genomen door Jerry Holvast van JS Bodyart. “Ik was maandagmiddag al heel erg gelukkig met het winnen maar nu ‘ie er een maal op staat is het precies zoals ik gehoopt had en ben ik echt superblij”, aldus de winnares.