Voorjaarsbeurs Oldambt een groot succes

SCHEEMDA - Voorjaarsbeurs

SCHEEMDA – De Voorjaarsbeurs Oldambt is een groot succes gebleken. 17, 18 en 19 april was ondernemend Oldambt te zien in de Eextahal te Scheemda. Ruim 50 standhouders waren aanwezig in de grote hal en in totaal zijn er bijna 4500 bezoekers geweest verdeeld over de 3 beursdagen, vooral de zondag was een zeer groot succes met veel bezoekers. SCHEEMDA - Voorjaarsbeurs

De organisatie van de beurs kijkt terug op een zeer geslaagd weekend. “Hiervoor hebben we het gedaan.” aldus Martin Kok. “We hebben zeer veel tevreden bezoekers mogen ontvangen en we horen zeer veel positieve berichten van de standhouders.” Veel bezoekers vonden de verscheidenheid aan bedrijven ook zeer positief. Van zonnepanelen tot een echte wiskey stokerij, van installateur tot internet bedrijf, alles was te vinden op de Voorjaarsbeurs Oldambt. “We hopen hierdoor een positieve invloed te geven aan de ondernemers in de regio.” zegt Gert Hensens.

Doordat de eerste editie van de Voorjaarsbeurs Oldambt direct een succes is gebleken wil de stichting dit evenement jaarlijks terug laten komen. “We hebben nu al enkele aanmeldingen voor volgend jaar” zegt Fredrik Aukes. De Voorjaarsbeurs Oldambt komt dus zeker weten ook volgend jaar weer terug.