Westerwolde Anders Bewust

ONSTWEDDE – Het netwerk van ondernemers uit Westerwolde – Westerwolde Anders Bewust – gaat vanaf deze maand verder onder een nieuwe naam, Bewust Oost Groningen. Juist omdat de ondernemers, die zich toeleggen op bewustzijn, een professionelere uitstraling willen. Tevens willen zij een betere vindbaarheid op het internet bewerkstelligen en een breder publiek bereiken. Daarom is niet alleen voor een naamswijziging gekozen, maar ook een nieuwe website en de aansluiting bij Bewust in de Regio. Bewust in de Regio is een initiatief om ondernemers die met bewustzijn bezig zijn, beter zichtbaar en vindbaar te maken. Vooralsnog alleen in het noorden van het land, maar de verwachting is dat het snel landelijke bekendheid krijgt.

De feestelijke start van Bewust Oost Groningen zal plaatsvinden op 22 april 2015 om 19:30 uur in Gasterij Smeerling, Smeerling 14, 9591 TX Onstwedde. Toegang voor leden, speciale genodigden maar ook voor geïnteresseerden. Aanmelden verplicht. Stuurt u de aanmelding naar het adres info@bewustoostgroningen.nl.