Manske Mulder Festival zorgt voor vertier

OUDE PEKELA - Lucas en Gea WESTERLEE – Op het festivalterrein aan de Tranendallaan 16 in Westerlee is het op zaterdag 2 mei weer tijd voor het Manske Mulder Festival. Met artiesten als Lucas & Gea, Matthijs Laverman en vele andere, gecombineerd met de Oldtimershow van Derry & Elly Meter. Het festival vindt plaats tussen 11.00 en 17.00 uur en vanaf 13.00 uur treden de artiesten op.
“Het wordt een behoorlijke happening”, vertelt Manske Mulder. “Zo is er een limousine, hebben we een springkussen voor de kinderen en zijn er allerlei koopjes in de aanbieding. Ook is het eten en drinken goed geregeld, we hebben een overdekt terras en verkopen hamburgers en braadworsten. Voor de mensen met een kleinere beurs is dit het ideale dagje uit, want ze kunnen zo naar binnen!”
De entree is namelijk gratis en het parkeren kan eveneens gratis. Meer informatie over het festival is te vinden op telefoonnummer 0597 – 413 128.