Wijngaard Ol Diek presenteert eerste mousserende wijn van Groningse bodem

NIEUWOLDA - Ol Diek overhandiging NIEUWOLDA – De Rosecco, de nieuwste aanvulling op de smaakvolle wijncollectie van Landwinkel en Wijngaard Ol Diek, werd enthousiast ontvangen tijdens de feestelijke wijnpresentatie. Sinds 2006 produceert Wijngaard Ol Diek heerlijke wijnen op de Groningse klei. Een zorgvuldige selectie van druivenrassen, maar vooral de liefde en passie van deze ondernemers zorgen voor excellente wijnen. Wit, rosé of rood, droog of zoet: Wijngaard Ol Diek uit Nieuwolda mag zich meten met de zuidelijke wijnstreken. De nieuwe Rosecco is een prachtige aanvulling op het unieke wijnassortiment. De mousserende wijn is gemaakt uit een combinatie van de druivenrassen Cabernet Cortis, Rondo, Muscat Blue en Solaris. Een fantastische wijn voor een feestje, maar ook bij vis, kip en salades.
Burgemeester Pieter Smit van Gemeente Oldambt, mocht de eerste fles in ontvangst nemen en verklapte dat hij vrienden en kennissen regelmatig een fles wijn van Wijngaard Ol Diek cadeau geeft. Ook de nieuwe Rosecco viel bij hem goed in de smaak: “Een klasse product!” aldus de burgemeester (foto: Bert Buiring).