Christiaan Klinkhamer

Christiaan Klinkhamer heeft zijn dienstverband met Westerlee verlengd met een jaar. Trainer en club hadden al enige tijd geleden de intentie uitgesproken om langer te samenwerken echter de benodigde handtekeningen ontbraken nog. Klinkhamer is actief sinds het najaar van 2013 toen hij de vroegtijdig vertrokken Martin Schuiling opvolgde. Dit seizoen behaalde Klinkhamer met Westerlee een ietwat teleurstellende negende plek in de 4e klasse C. Voor komend seizoen moet Klinkhamer het stellen zonder Wilfred Meulenbelt en Rick Abbas. Meulenbelt zet na 14 jaar een punt achter zijn keeperswerk bij Westerlee 1 en Abbas verhuisd naar Assen om aldaar aan de slag te gaan.

Westerlee is blij met het aanblijven van Klinkhamer, die de club naar tijden van weleer hoopt te loodsen. De bevlogen oefenmeester deed vorig jaar zijn verhaal in Groot Groningen en deed enkele opvallende uitspraken. “Met de bek op ’t stuur en er vol tegenaan, dát moet de instelling in de tweede seizoenshelft worden. Lukt ons dat, dan gaan we ver komen”, zei Klinkhamer vol vuur. Dat lukte helaas niet, maar het kenmerkt de trainer wel. Altijd gedreven, levend voor het spelletje en zichzelf niet op de voorgrond plaatsend. Dat gebeurt nu wel, want contractverlenging wordt tegenwoordig in de media gebracht, zo ook in deze krant. Christiaan Klinkhamer is dan ook het Gronings Goed van deze week.

WESTERLEE - Christiaan Klinkhamer