Kickoff bijeenkomst voor zorgaanbieders in Hoogezand

HOOGEZAND – Op maandag 18 mei organiseren de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde een kick-off bijeenkomst over de inkoop Wmo van 10.00 – 12.00 uur in Hotel Faber (Meint Veningastraat 123, 9601 KE) te Hoogezand. Deze bijeenkomst is bedoeld voor zorgaanbieders.
Voor het jaar 2015 hebben 22 gemeenten in de provincie Groningen gezamenlijk de hulp en ondersteuning in het kader van de nieuwe Wmo ingekocht. Deze contracten zijn voor de duur van 1 jaar vastgesteld, tot 31 december 2015. Voor het jaar 2016 gaan de gemeenten op korte termijn starten met het proces van de gezamenlijke inkoop van de Wmo-maatwerkvoorzieningen vanaf 1 januari 2016. De contracten worden afgesloten via een bestuurlijk aanbestedingsproces.
Tijdens deze bijeenkomst gaat de informatie over het beleid in het sociaal domein gerelateerd aan de inkoop 2016. En daarnaast krijgt men informatie over het bestuurlijk aanbestedingsproces en de planning voor dit traject.
Zorgaanbieders kunnen zich aanmelden tot dinsdag 12 mei via mail: h.eisses@menterwolde.nl. Bij vragen kan contact opgenomen worden met Joyce van der Waal via mail: jvanderwaal@slochteren.nl of telefoon: 0598-425 555.