CJG-Groep voor moeders in Pekela

OUDE PEKELA _ In de gemeente Pekela start het CJG in samenwerking met het Sociaal Team Pekela, in navolging van de jonge moedergroep, een moedergroep voor moeders boven de 27.
Het doel van de groep is het organiseren van gezamenlijke activiteiten en het uitwisselen van informatie en advies. De groep komt één keer per week bij elkaar, samen met iemand van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. Bij voldoende aanmelding start de groep op 18 augustus van 9.30 tot 11.00 uur in de Feiko Clockschool in Oude Pekela. Deelname aan de groep is gratis. De onderwerpen die op het programma staan, verschillen van creatieve activiteiten tot informatieve bijeenkomsten. Voor meer informatie: Anita Kok, anita.kok@ggd.groningen.nl 06-52659121