Annemarie Kuiper is Miss Oldambt 2015

WINSCHOTEN - Miss Oldambt 2015 WINSCHOTEN – In hotel/restaurant In den Stallen is Annemarie Kuiper uit Sappemeer afgelopen zaterdag verkozen tot miss Oldambt. Zij bleef Naschirah Blokker uit Winschoten en Yolanda Augustinho uit Groningen voor. Mireille Mulder uit Winschoten werd verkozen als mini Miss Oldambt 2015.

In totaal waren er elf deelneemsters voor de titel Miss Oldambt 2015 en tien meisjes die graag mini Miss Oldambt wilden worden. Na een ronde in vrijetijdskleding en een ronde in galakleding trok de jury zich terug met de lastige taak om een winnares te kiezen.

Miss Oldambt zal, over het algemeen samen met burgemeester Pieter Smit, gedurende het jaar op enkele activiteiten acte de présence geven. In tegenstelling tot andere miss titels heeft Miss Oldambt dus ook gedurende haar ambtsperiode een actieve rol. En naast haar verplichtingen gedurende het komende jaar won de nieuwe miss uiteraard ook een uitgebreid prijzenpakket met onder andere sieraden, een fotoshoot en een rondvlucht boven de gemeente Oldambt.

 

Foto: Marcel Lameijer