Taart voor winnaar actie SP Bedum

BEDUM - SP Bedum taart BEDUM – Tijdens de wielerronde vorige week stond de SP werkgroep op de braderie in Bedum. Met de actie “Er is genoeg voor iedereen” vroegen zij aandacht voor de groeiende ongelijkheid in Nederland.

Een kraskaart actie met vragen over de financiële omstandigheden in Nederland leverde verrassende vragen en antwoorden op. Duidelijk was wel dat veel mensen niet op de hoogte waren van de grote inkomensverschillen in ons land. Dinsdag 23 juni heeft SP werkgroep Bedum een taart uitgereikt aan mevrouw Visscher. Zij wist de drie vragen goed te beantwoorden en is uit de stapel ingevulde kraskaarten als winnaar uit de bus gekomen.

De winnares won een taart met het opschrift: “Er is GENOEG voor iedereen”. “Wat een verrassing. Ik ga hem heerlijk verdelen met mijn collega’s. Er is tenslotte genoeg voor iedereen,” aldus mevrouw Visscher.