Donar trots op terugkeer Jason Dourisseau

_jka7890_thumbGRONINGEN – Basketballer Jason Dourisseau keert terug bij Donar. Dat meldt de basketbaltrots op haar website. De 32-jarige Amerikaan heeft een tweejarig contract getekend bij de bekerwinnaar van afgelopen seizoen. Dourisseau komt over van het Duitse S. Oliver baskets, waar hij één seizoen speelde.

Tussen 2009 en 2014 speelde Dourisseau ook al voor Donar, toen nog GasTerra Flames geheten. Dourisseau werd twee keer kampioen met Groningen en behaalde één keer de beker. De club is trots op het feit dat ze ‘JD’ heeft kunnen verleiden voor een terugkeer op het oude nest. In thuishonk MartiniPlaza is zelfs een tribune naar hem vernoemd.

Met Dourisseau heeft Donar de vierde speler voor het nieuwe seizoen gecontracteerd. De overige spelers zijn Ross Bekkering, Bas Veenstra en Yannick Franke.