Eerste lustrum Festival Hongerige Wolf staat voor de deur

hongerigewolffestival_thumbHONGERIGE WOLF – De opbouw is begonnen in het Groningse dorpje Hongerige Wolf voor Festival Hongerige Wolf. Het festival beleeft 24, 25 & 26 juli de vijfde editie. Het programma is weer uitgebreider. Het zit bomvol muziek, theater, dans, beeldende kunst, film, een kinderprogramma en nog meer te doen. Het boekje en het blokkenschema staan net online.

Zo komen onder andere oud-Sinterklaas Bram van der Vlugt, een Schotse band en finalisten van de Grote Prijs van Nederland. De eerste tenten zijn zondagavond al geplaatst en de bewoners zijn druk met het maaien van hun gras. Er zijn al campinggasten aangekomen en vrijwilligers steken hun handen flink uit de mouwen. Het Buurthuis is inmiddels ingericht als festivalkantoor. Festivaloprichtster Ruth Weites verhuisde haar laptop van een kamertje in huis bij haar ouders.
Het festival is dit jaar langer want vrijdag begint het programma al om 12 uur. De organisatie verwacht weer meer bezoekers dan vorig jaar.