Vakantiespelweek Onstwedde in een nieuw jasje

ONSTWEDDE – Jaarlijks organiseert Stichting Vakantiespelweek Onstwedde een week voor alle basisschoolkinderen die in Onstwedde wonen en/of naar school gaan. In deze week worden de kinderen begeleid door een groep van circa zestig jongeren tussen de 15 en 28 jaar oud. Het bestuur van Stichting Vakantiespelweek Onstwedde vindt het belangrijk dat zowel leiding als bestuur herkenbaar zijn voor de kinderen en hun ouders. Dit jaar heeft het bestuur besloten dat het tijd was om de VakaSpelweek Onstweddentiespelweek in een nieuw jasje te steken. Vanaf Vakantiespelweek 2015 zijn alle vrijwilligers dan ook herkenbaar in een nieuw T-shirt! Het bestuur is zeer verheugd met de nieuwe shirts die mede mogelijk zijn gemaakt door de shirtsponsor Folkers Rijopleidingen. De leiding zal voorzien worden van een lichtblauw shirt, terwijl het bestuur te herkennen is aan een oranje shirt.