Spelweek in Ceresdorp en omstreken

MUSSELKANAAL – Vrijwilligers en medewerkers van buurthuis de Stobbe, een onderdeel van Stichting Welstad, hebben een leuk, speels, sportief en aantrekkelijk programma bedacht.
De meest activiteiten tijdens deze kinderspelweek 2015 zijn in het algemeen voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met groep 8 van de basisschool. Ook dit jaar zijn er daarnaast op dinsdagochtend en donderdagochtend activiteiten voor de peuters van 2 ½ tot 4 jaar. De markt op woensdagmiddag is natuurlijk voor iedereen.

Ook als u niet in Cereswijk woont kunnen ùw kinderen deelnemen aan onze spelweek. Het uitgebreide programma staat in de Cereswijker, die u kunt ophalen bij buurthuis de Stobbe, Akkerweg 2 te Musselkanaal.
Het programma:
Maandag  10 augustus is de inschrijving vanaf 9.30 uur.  Gestart wordt met het maken van een eigen naambordje, maken van huttenkleding enz… Vergeet niet oude kleren aan te doen. ’s Middags is er een vossenjacht. Heb je een vos gevonden, ja dan zal er ook nog een opdracht volbracht moeten worden voor je verder kunt zoeken naar de andere vossen. En daar wacht dan ook steeds weer een opdracht.

Dinsdag 11 augustus Dit is de dag vol verrassingen. OP STAP! Start om 10.00 uur, de gehele dag OP STAP en bezig. ’s Avonds om 19.00 uur is er een wandeltocht voor de gehele familie (inschrijven bij de Stobbe vanaf 18.15 uur. Kosten € 2,50  p.p.)

Woensdag 12 augustus. Vanaf 10.00 uur speuren in groepjes door Cereswijk. Wacht maar af…… ’s Middags vanaf 13.30 uur is er de bekende rommelmarkt voor en door kinderen. Inschrijven start om 13.00 uur. Daarnaast is er voor volwassenen een rommelmarkt en een braderie. De mensen moeten zich daarvoor wel opgeven bij mevrouw T. van Rijswijk 06-12641618.
Donderdag 13 augustus hutten bouwen en maken hiervan een echt dorp. De AVEBE en Teuben transport zorgen voor wel 400 pallets.
Wel een hamer met je naam erop meenemen.

Vrijdag 14 augustus wordt een feestelijke, maar ook sportieve dag. Gestart wordt om 10.30 uur omdat eerst het gehele speelveld opgebouwd moet worden. De gehele dag spelen, springen, klimmen, gijden en……… nog veel meer. Om 18.30 uur afsluiting van deze jaarlijkse spelweek af met muziek en…kunnen

Alle activiteiten beginnen om 10.00 uur de feestelijke, sportieve vrijdag start om 10.30 uur.
De 2 peuteractiviteiten starten op dinsdag 11 augustus en donderdag 13 augustus ook om 10.00 uur. De kosten voor één dagdeel voor een peuter is € 1,50. Voor 2 dagdelen € 2.00. Ook de peuters gaan hutten bouwen maar niet van pallets.
Een aantal activiteiten  zijn  mede mogelijk gemaakt door bijdragen van BredeSchool Goudmijn, Lefier, Kiwanis, autobedrijf Appeldorn en andere sponsoren.  Deze spelweek is natuurlijk vooral mogelijk omdat enthousiaste vrijwilligers zich een week lang inzetten.

Het de bedoeling dat je je opgeeft voor deze spelweek. En dat kan maandag 10 aug. vanaf 9.30 uur. Heb je geen programma dan krijg je die alsnog. Maar je kunt het ook vinden op   bredeschoolcereswijk en buurthuisdestobbe. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar ( ook kinderen uit groep 8 kunnen meedoen) kost €  5,50 voor de gehele week. Één hele dag meedoen kost € 3.00.Doc1