Maandag definitief besluit over herindeling gemeente Westerwolde

BellingwoldeOp maandag 26 oktober, tijdens een bijzondere extra raadsvergadering in beide gemeentehuizen, nemen de gemeenteraden van Bellingwedde en Vlagtwedde een definitief besluit over de herindeling tot de nieuw te vormen gemeente Westerwolde. Beide raadsvergaderingen starten om 19.30 uur. Aansluitend aan de vergadering zullen de raadsleden, collegeleden en andere vertegenwoordigers van de gemeenten zich om 21.00 uur in de Burcht te Wedde, een voor Westerwolde historische plek, verzamelen voor de officiƫle ondertekening van het herindelingsbesluit. Een ieder is van harte uitgenodigd zowel de raadsvergadering als de ondertekening bij te wonen, om zo de lang gekoesterde wens van inwoners en bestuur van beide gemeenten in vervulling te zien gaan. De beide gemeenten geven aan dat er een langverwachte wens in vervulling gaat.