Cabaretière Sara Kroos signeert bij boekhandel Van der Velde in Groningen

Cover_SaraKroos_voorzijdeGRONINGEN – Cabaretière Sara Kroos signeert  zondag 22 november  haar nieuwe boek ‘Als ik het niet kan, kun jij het ook’ van 13.00 tot 14.00 uur bij boekhandel Van der Velde aan de Grote Markt in Groningen. Sara zal ook voorlezen en op verzoek een sneldicht maken; een  uitkomst voor mensen die elk jaar weer worstelen met het maken van een Sinterklaasgedicht.

In haar boek vertelt Sara op humoristische wijze en vooral enorm eerlijk over haar jarenlange strijd met de kilo’s. Verhalen over de liefde voor eten en zoete troost worden afgewisseld met verhalen over honderd mislukte diëten en nog meer mislukte tips. En helaas voor een vrouw die wil afvallen, is Sara’s hobby niet sporten, maar taarten bakken.

Patissier Francis van Arkel zorgde voor de taartrecepten in het boek. De recepten zijn zorgvuldig afgestemd op de ontroerende en grappige momenten die Sara omschrijft en die om taart vragen. Taart bij blijdschap en verdriet, om te vieren en te troosten. Een koffie-pepertaartje bij een verhaal over een vriendin met een burn-out en het perfecte chocoladetaartje tegen liefdesverdriet.

Een heerlijk én eerlijk boek over gewicht, mooie en komische momenten aan de keukentafel en met recepten voor taarten die variëren van 40 tot 400 kilocalorieën  per punt.

De mensen die  hun boek  laten signeren, kunnen ook lekkernijen proeven van de hand van patissier Francis van Arkel.