Laatste weekend World Press Photo in kerstsferen met Our Cup of Tea

Bob de Vries - rondleidster Jildau NijboerGRONINGEN – Stichting Wereld Pers Foto Groningen organiseert donderdag 10 december een speciale avond, om het laatste weekend dat World Press Photo 15 in de Der Aa-Kerk te zien is, in te luiden. Vanaf 18.30 uur staat ‘Our Cup Of Tea’ klaar om de bezoekers om op een bijzondere wijze te verwelkomen.

Dit jonge muzikale theatergezelschap brengt het publiek in kerstsferen en maakt het bezoek onvergetelijk. Uit de tentoonstelling zijn een aantal foto’s geselecteerd waar een korte performance van ‘Our Cup Of Tea’ zal plaatsvinden. Op een verrassende en creatieve manier wordt de tentoonstelling hiermee nog indrukwekkender. Daarnaast staan bij verschillende foto’s rondleiders klaar om extra informatie en interessante weetjes met de bezoekers te delen.

“De rondleidingen die onze vrijwilligers geven, worden erg enthousiast ontvangen. We willen het laatste weekend met een groot gebaar inluiden. We gaan de bezoekers nét dat beetje extra geven, het is tenslotte bijna Kerstmis!”, aldus het bestuur. De World Press Photo 15 tentoonstelling is nog te zien tot en met 13 december.