Kerstconcert  Amusementskoor Juicy Lake

Juicy LakeSAPPEMEER – Het amusementskoor Juicy Lake geeft ook dit jaar weer een Kerstconcert in de Willibrordus kerk te Sappemeer. In verband met het 20-jarig bestaan van het koor wordt dit jaar extra uitgepakt.

Met een aantal nieuwe Kerstliederen weet Juicy Lake zich dit jaar, naast de gebruikelijke piano begeleiding, tevens begeleid door vioolmuziek van Katia Waarheid. Ook de bekende Groninger band “De Stroatklinkers” zal van de partij zijn en U verrassen in de begeleiding van een aantal kerstnummers en ook eigen repertoire ten gehore brengen. Dit alles nog steeds onder de bezielende leiding van de dirigente Nienke Sluiter-Ballema. Het concert vindt plaats op zondag 20 december 2015 om 15.00 uur, de kerk zal om 14.30 uur open gaan. Kaarten à € 8,- zijn te verkrijgen bij Corrie Heininga, Borgercompagniesterstraat 92, tevens bij Assurantiekantoor Bosma en Schuur of ’s middags bij de kerk.

In verband met het 20-jarig jubileum zal Juciy Lake in het voorjaar van 2016 een jubileumconcert geven.

Voor informatie over Juicy Lake kijk op: www.juicylake.nl