Eigen kledinglijn voor Groninger scheidsrechters

Trainingspak-scheidsrechters-115x300GRONINGEN – In samenwerking met Sporthuis Winsum heeft de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken een volledige eigen kledinglijn kunnen realiseren. ‘We zijn ontzettend trots op deze mooie, moderne en sportieve lijn, en zien het als een prachtige faciliteit voor alle leden,’ aldus voorzitter Robert van Dorst. De kledinglijn is mede mogelijk gemaakt door de sponsors Hotel Ameland, Dak Montage Noord en John Schokker Makelaardij. Zowel deze drie bedrijven als Sporthuis Winsum zijn al jaren een goede relatie van de Groninger scheidsrechters. De kledinglijn is onderdeel van een nieuw sponsorcontract tussen Sporthuis Winsum en de scheidsrechtersvereniging. Dat contract wordt tijdens het technisch weekeinde op Ameland (van 8-10 januari 2016) ondertekend.

De kledinglijn is van het merk Hummel, uitgevoerd in de kleuren zwart en groen en voorzien van verenigingslogo en sponsoropdruk. Een compleet pakket bestaande uit trainingspak, all weather jack, trainingsshirt, sweater/trui, poloshirt en trolleytas kost voor leden slechts 100 euro. De verschillende items zijn ook los verkrijgbaar. De kledinglijn is een mooie faciliteit voor leden om te gebruiken tijdens trainingen en in bijvoorbeeld de warming-up.

Sporthuis Winsum biedt sinds 2000 een breed assortiment bekende en sterke A-merken. Ook biedt men een aantal sportieve modieuze merken met sportieve vrijetijdskleding. Bij Sporthuis Winsum staan klantvriendelijkheid, serviceverlening en persoonlijk advies hoog in het vaandel. De winkel is gevestigd aan de Onderdendamsterweg 9 in Winsum (Groningen) en zes dagen per week geopend.

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is met 225 leden de grootste scheidsrechtersvereniging van het land en komt op voor de belangen van de arbitrage. Er worden trainingen, een jaarlijks technisch weekeinde en andere activiteiten georganiseerd. Via onder andere het project videofeedback helpt de vereniging scheidsrechters ook in hun individuele ontwikkeling. De vereniging heeft een drukbezochte website: www.covsgroningen.nl.